Egyszerű Útmutató az olcsó autóbiztosításhoz

Túl sokat fizet az autós biztosításért? Olvassa el ezeket a tippeket, hogy megtudja, hogyan találja meg az Ön igényeinek megfelelő árat és lefedettséget. Ismerje meg, hogy mely tényezők határozzák meg, hogy mennyit fog fizetni a díjakban, és hogy mit jelent a politika. Ezeknek a tippeknek köszönhetően jobb választás.

Ha pénzt takarít meg az autóbiztosításban egy tinédzserrel a házban, győződjön meg róla, hogy csak a legközelebbi autóhoz adhatja hozzá őket. A biztosítási minősítések és az árak azon a kockázaton alapulnak, hogy a vállalat becslése szerint baleset esetén ki kell fizetnie.

Ha azt tervezi, hogy a piaci kiegészítések után gépkocsira kerül, beszéljen az ügynökével, hogy megtudja, hogyan fedeznék ezeket. Lehet, hogy néhány ezerre kiskereskedő klasszikus felniket vásárolhat, de ha ezek a felnik csak 30 dollárral növelik az autó értékét, akkor a másik 970 dollárba kerül, ha valami történik az autóval.

Ha valaki olyan balesetet okoz, amely magával és / vagy gépjárműjével jár, és a biztosításuk csak a költség egy részét fedezi, vagy a felmerült költségei, a biztosítás fedezetének fedezetét az Ön politikájában, így a különbség nem lesz. ki a zsebkiadásokból, vagy nem marad elég nagy hiányban.

Ha több éven át olyan problémamentes vezetés történetét fejlesztette ki, kérdezze meg autóbiztosítóját, hogy nem igényel kedvezményt. Számos vállalat ezeket a kedvezményeket megbízható ügyfeleknek ajánlja fel, akiknek nem kellett fizetniük. Néhány vállalat automatikusan nem igényel kedvezményeket; másokkal, akiknek érdeklődniük kell. Soha nem fáj a megkérdezés!

Vásároljon autóbiztosítást online. Vásárlás online autós biztosítás megtakaríthat, átlagosan 5% -10%. Ez pénzt takarít meg, mert megmenti a biztosítási pénztárat. Az online dolgok elvégzése minden szempontból kevésbé költséges. Még könnyebben vásárolhat és összehasonlíthatja az árakat.

Bár furcsanak tűnik, próbáljon meg vásárolni egy régebbi járművet, amikor új autót keres. Ez azért van, mert a régebbi járművek biztosítási arányai nem közel olyan magasak, mint az újabbaknál. Ha már rendelkezik biztosítással és régebbi járműre vált, győződjön meg róla, hogy tudja a biztosítót.

Ha SUV-t szeretne vásárolni, tudnia kell, hogy ezek a járművek a legveszélyesebbek. Ez azt jelenti, hogy biztosan biztosítani kell egy olyan biztosítást, amely fedezi a gépjármű lopását, és hogy ez a biztosítás valószínűleg meglehetősen drága lesz. Talán talál valamit, mint egy SUV-t.

A biztosítótársaságok az ügyfeleikkel kapcsolatos korábbi tapasztalataikat alapozzák meg. Ha valamit valamilyen általános tendenciáról hall egy járműtípusról, ez nem tükrözi, hogy az összes biztosítótársaság hogyan látja az adott járművet. Több cégtől idézőjeleket kell kérnie, és összehasonlítani kell őket: előfordulhat, hogy meglehetősen nagy a különbség.

Ha az éves prémium az autó kék könyv szerinti értékének tíz százalékának felel meg, le kell zárnia az ütközési lefedettséget. A lefedettség az autó kék könyv szerinti értékére korlátozódik: ha az autó túl öreg, sok pénzt fizet egy olyan biztosításért, amely nem fog sokat fizetni a követelés benyújtásakor.

Ha van egy jó egészségbiztosítása, amely fedezi az autóbalesetben bekövetkezett sérüléssel járó költségeket, akkor pénzt takaríthat meg az autóbiztosítás fizetési lehetőségeinek leállításával. Gondosan olvassa el az egészségbiztosítási kötvényét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindent fedez.

Az automatikus biztosítás törvényes követelmény, de ez nem jelenti azt, hogy túl sokat kell fizetnie. Az alábbi tippek követésével megtalálhatja a legjobb szabályokat a helyzetére vonatkozóan. Tartsa szem előtt az egyszerű dolgokat, amiket megtehet, hogy a díjak túl drágaak legyenek.