Itt található a webhely-tervezésről szóló legjobb tanács

A webdizájn szempontjából fontosnak tartja, hogy a legjobb tanácsokat olvassa el. Használja az itt megadott tanácsokat, ha azt szeretné, hogy webhelye kiválóan nézzen ki, és versenyezzen más profi felhasználókkal. Még sok a tanulás, és ez a cikk egy tökéletes módszer a kezdéshez.

A JavaScript használatával egyéni betűtípust szerepeltethet weboldalain. Az olyan könyvtárak, mint a Typekit és a Google Web Fonts, megkönnyítik az ezoterikus betűkészletek weboldalon történő felvételét, még akkor is, ha a legtöbb látogató nem rendelkezik ezekkel a betűkészletekkel a számítógépükön. Úgy működik, hogy magát a betűtípust beágyazza a JavaScript-be, így az ügyfél képes dekódolni azt menet közben.

Kerülje az összecsapó, hangos színek használatát a weboldal tervezésekor. Ha a szöveg gyenge kontraszt miatt háttérbe merül, a szöveg nehezen olvasható. A jobb választás a sötétebb betűtípusok használata a világosabb háttérrel szemben. Hagyja, hogy néhány barátja megnézze webhelyét, és tanácsot adjon neked, mielőtt élőben lenne.

Tartsa oldalait ésszerű hosszúságban. Adjon hozzá tartalmat a webhely új oldalain keresztül, ahelyett, hogy a kezdőlap végére csapná. Az olvasók többnyire tétováznak abban, hogy továbblépjenek egy olyan oldalra, amely úgy tűnik, hogy örökké görget. Ha sok oldalnak kell lennie egy oldalon, akkor tegyen fel hiperhivatkozásokat az oldal tetejére és szakaszaira. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy túlságos görgetés nélkül navigálhassanak a rendelkezésre álló tartalomon.

A fehér hely fontos része a webdizájnnak, ezért ne félj használni. Ha túl sok képet vagy túl sok szöveget ragaszkodik weboldalaihoz, vagy zavaró hátteret használ, az csak a látogatókat irritálja. A szóközzel láthatóvá válhat az oldal fontos elemei.

Használjon leíró címet. Számos webhelytulajdonos elfelejti elnevezni oldalát, vagy elnevezni valami általános, például a "Welcome page" oldalt. A keresőmotorok a címek leírását használják rangsorolásukban, tehát ügyeljen arra, hogy a lehető legelemesebb legyen, anélkül, hogy a fedélzetre menne. Győződjön meg arról, hogy használható-e a nézők és a keresőmotorok számára.

Noha hajlandó sok csengő és síp hozzáadása a webhelyhez, a villogó grafika, a hangos zene és a neon színek csak elvonják a webhely célját. Azok a látogatók, akiket túlságosan sok látvány és hang bombáz fel, hajlamosak elhagyni az Ön weboldalát, még mielőtt még böngésznének is. Tartsa a színeket egyszerűen és a tartalom szempontjából relevánsak, és a weboldal tervezése nyer.

Testreszabhatja webhelyét. Ügyfelei szeretnének jól érezni magukat veled, ezért használjon megbízható ügyfelek ajánlásait, valamint emberek fényképeit. Az ügyfelekkel való bizalom kiépítése nagyon fontos, ezért feltétlenül tudassa velük, hogy személyesen törődik vele az általuk nyújtott termékkel vagy szolgáltatással.

Helyezzen el egy linkek oldalt a webhelyén, és használja azt a webhely céljához kapcsolódó különféle források biztosításához. Önnek különféle linkeket is tartalmaznia kell, ideértve azokat a linkeket is, amelyek linkeket kínálnak az Ön webhelyére. Ha a kapcsolódó webhelyek visszatérnek az Ön webhelyére, akkor a webhely rangsorolása feljebb lép a keresési eredményoldalakon.

Ha még soha nem tervezett weboldalt, próbáljon meg előre elkészített elrendezéseket használni. Ezek könnyen megtalálhatók online számos blogszerző webhelyen, például a Blogspot vagy a Tumblr. Érdekes elrendezése felhívja a figyelmet a tartalomra, és professzionális megjelenést kölcsönöz a webhelynek. Csak ellenőrizze, hogy elrendezése vonzó-e a célközönség számára!

Összefoglalva: kritikus fontosságú, hogy a webhely elindítása előtt adj magadnak jó alapot a webdesign-ismeretekhez. Remélhetőleg sikerült ezeket a tippeket jól megírtnak és relevánsnak találni. Végrehajtja ezeket a tippeket, és rájön, hogy imádni fogja az új tapasztalatokat, amelyek a webdesign használatával fognak rendelkezni.