Egyszerű iPhone tanácsok a termék jobb megértéséhez

Sokan úgy vélik, hogy az iPhone az egyik legnagyobb találmánya.

A böngészés közben nem kell beírnia a ".com" -et a webcímekbe.

Vásároljon egy iPhone-t védő képernyőt. Képernyővédő nélkül karcolódhat. Még a kis zseb a zsebében is megkarcol egy védtelen képernyőn.

Teljesen túlterheltek az állandó iPhone-értesítések? Könnyen leállíthatja őket. Ellenőrizze az "Értesítési központban"; majd távolítson el mindent, amit jelenleg nem használ. Ezzel az akkumulátor élettartama hosszú ideig tart.

Az automatikus javításra vonatkozó javaslatok törlésekor az „X” gomb megnyomásával nincs szükség az automatikus javításra. Csak érintse meg valahol máshol a képernyőn! Ez egy gyorsabb módja annak, hogy megszabaduljon az automatikus javítás javaslat dobozától, miközben sok időt takarít meg.

A fejhallgató kábelén lévő fényképeket a vezetékről rögzítheti. Kezdje a rögzíteni kívánt képet. Amikor készen áll a felvétel készítésére, egyszerűen nyomja meg a gombot. Ez a fotót fogja elvenni. Ezután elmentheti a képet a szokásos módon.

Ez lehetővé teszi, hogy azonnali értesítést kapjon a beérkezett üzenetekről. A telefonhoz hozzávetőlegesen azonosíthat fiókot.

Ha egy üzenetet vagy e-mailt ír, és nem akarja használni a telefonja javaslatát, nem kell megérintenie az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Csak érintse meg a képernyőt bárhol, hogy megszüntesse a javaslatok dobozát.

Elvesztettél egy nagyszerű fotózási lehetőséget, mert a kamera-alkalmazás túl lassú ahhoz, hogy megjelenjen? Próbálja ki ezt az egyszerű parancsikont. A képernyő zárolásakor kétszer érintse meg kétszer a Kezdőlap ikont. Egy kis kamera ikon jelenik meg a képernyő alján. A gomb megérintésével az iPhone fényképezőgépe engedélyezhető.

Mint korábban említettük, szinte mindenki rendelkezik iPhone-val ezekben a napokban. Lehet, hogy kétségei voltak a cikk elolvasása előtt, de most már izgatottnak kell lennie mindazt, amit az iPhone kínál.