Szilárd tanácsok a megfelelő biztosítás megtalálásában

Időnként a biztosítótársaságok körében történő vásárlás nagyon megdöbbentő lehet. Gondolkodhat azon, hogy a tervek és a lefedettségi szint megfelelnek-e az Ön igényeinek. A biztosítási ügynökök könnyen becsaphatnak, ha nem bölcs bizonyos alapvető biztosítási tényekkel kapcsolatban. Ez a cikk számos biztosítási tippet tartalmaz, amelyek segítenek a lehető legjobb ajánlatok beszerzésében.

A biztosítási díjakból komoly dollárokat takaríthat meg, ha kötvényeket köt. A csomagban szereplő kötvények kedvezményekre jogosultak sok biztosítónál. A leggyakoribb valószínűleg egy olyan csomag, amely csökkentett áron magában foglalja az autó- és háztulajdonos-biztosítást. Szerezzen árajánlatokat az egyes szolgáltatásokról, majd hasonlítsa össze őket csomagban szereplő árajánlatokkal, hogy megnézze, melyik társaság kínálja a legkedvezőbb ajánlatot.

A biztosítási kárigény elbírálásakor ügyeljen arra, hogy pontos naplózzon arról az időről és pénzről, amelyet költött a követeléshez szükséges információk előkészítéséhez. Lehet, hogy jogosult visszatérítésre az eltöltött idő után. Lehetséges, hogy segítségre van szüksége, vagy előfordulhat, hogy a követelés elkészítésekor elveszíti a munkaidőt.

Ha hirtelen beteg vagy megsérült, miközben az országon kívül tartózkodik, akkor az egészségbiztosítás lehetővé teszi-e a mozgásteret annak meghatározására, hogy visszatér haza kezelésre vagy műtétre? Ijesztő, ha orvosi sürgősséggel külföldön tartózkodunk. Prioritássá tegye az egészségbiztosítási kötvény áttekintését, és válasszon egyet, amely fedezi a hazautazását egészségi veszélyhelyzet esetén.

Annak biztosítása érdekében, hogy biztosítási igénye a lehető legalacsonyabb legyen, tartson fenn minden dokumentumot és egyéb nyilvántartást az egész folyamatról. Jelentkezzen az összes személyes találkozóról és telefonhívásról, hogy megkapja az ütemtervet arról, hogy mikor és mikor vitatták meg; ez jó megértést nyújt a követelés alakulásáról. Minden beszélgetés után levelet írjon a biztosítótársaságnak, hogy megerősítse a beszélgetés részleteit.

Ha Ön azon millió milliók közé tartozik, akik inkább bérelnek, nem birtokolnak otthont, a bérlői biztosításba történő befektetés okos módja annak, hogy tűz, lopás vagy egyéb veszélyek esetén fedezzék személyes vagyontárgyaikat, és megvédjék magukat sérüléssel vagy anyagi károkkal kapcsolatos követelésekből A legtöbb bérlő biztosítása fedezi vagyonának pénzbeli értékét, figyelembe véve az értékcsökkenést, ezért feltétlenül frissítse a pótlási költségekre, ha azt akarja, hogy tételeit visszavásárolhassa zsebében felmerülő költségek nélkül. Az Ön politikájának tartalmaznia kell egy személyes felelősségre vonatkozó záradékot is, amely megvédi Önt a pertől, ha otthonában valakit megsérülnek, vagy ha az ingatlant gondatlanság miatt megrongálják. Beszéljen egy biztosítási ügynökkel, hogy megismerje a kötvény minden specifikáját, mielőtt döntést hozna.

Az újonnan talált biztosítási információk arzenáljával most kimenthet és megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb biztosítási tervet. Ha megfelelő ismerete van, a biztosításkeresés egy rejtélyes és unalmas feladatból könnyű, kezelhető feladattá alakul. Használja ezeket a tippeket az Ön javára, és enyhülhet tőle, hogy vagyonát biztosították, ha valami rosszul fordul elő.