Szilárd tanácsok az egyetemi webfejlesztéstervező számára

A webfejlesztésdizájn készségek manapság forró árucikk, és mindenki keresi a módját ezek megszerzésére. A legtöbb azonban nem veszi igénybe a megfelelő időt ahhoz, hogy megtanulja az igazán sikeres képességeket; azok a kevesek, amelyek élvezik az összes előnyt. Hagyja, hogy ez a cikk segítsen Önnek, hogy egyike lehessen annak a kevésnek, amely előnyei lehetnek a webfejlesztéslaptervezés tanulásának.

Mindig jó hozzáadni egy favicont a webfejlesztéshelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ezt a képet látja az URL-sáv mellett, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapon is látható, ha úgy dönt, hogy egy oldalt könyvjelzővel jelöl. A favicon segítségével a felhasználók gyorsan felismerhetik az Ön oldalát böngészőjében, anélkül, hogy szöveget olvasnának vagy közvetlenül megnéznék az oldalt.

Helyezzen el minden hivatkozást a kezdőlapra. Az egyik legjobb módszer erre az, ha elkészít egy grafikai címet az oldalának, amelyet minden oldalra fel lehet venni. A webfejlesztésfelhasználók hozzászoktak ahhoz, hogy hazatérjenek egy grafikára, így nem lesz tanulási görbe a webfejlesztéshelyen való navigáláshoz.

A webfejlesztésdizájn olyan téma, amelyről mindig tájékozódni szeretne. Ezt szem előtt tartva, ha van olyan barátja, aki szintén részt vesz webfejlesztésdizájnban, akkor érdemes kapcsolatba lépni velük. Kicserélheti bármilyen új információt, amelyet megtanult, hogy a webfejlesztésdizájn szempontjából egyaránt részt vegyen a játék tetején.

Használjon nyomkövető szolgáltatást, ahelyett, hogy a látogató számlálóját mindenki számára elolvasná. Sok webfejlesztéshely továbbra is megjeleníti a számlálókat, mégsem valós célt szolgálnak. Számos kiváló minőségű nyomkövető szolgáltatás érhető el, és néhányuk is ingyenes. Használja ezeket ahelyett, hogy megmutatná, hány ember látogat meg téged.

A fájlok és képek méretét tartsa kicsiben. A túlságosan nagy töltési idők bármely webfejlesztéshely halálos hullaját képezik. Minél nagyobb fájlokat kell betölteni, annál hosszabb lesz a felhasználó betöltési ideje. A legtöbb felhasználó kattintásra kattint, ha az oldal nem kezd el betölteni az oldal megnyitásának első néhány másodpercében.

Nagyméretű webfejlesztéshelyek esetén mindig a legjobb, ha jó keresési lehetőségeket kínálunk hozzá. A keresőmező elhelyezése a legjobb hely a kezdőlap tetején. Lő a jobb felső sarokban. A felhasználók gyakran arra számítanak, hogy ezen a területen megjelennek egy keresőmező, és esetleg a keresett információt is kereshetik az Ön webfejlesztéshelyén. Ha nem tudja kódolni egyet, akkor a Google és néhány más webfejlesztéshely ingyenes keresési funkciókat kínál azoknak a webfejlesztéshelyeknek a számára, amelyek nem igényelnek programozást.

A legjobb webfejlesztéshelyek sok információt közölnek kis szóval. Hosszúszemű ember esetén az emberek könnyen unatkoznak, és egy másik, tömörebb webfejlesztéshelyet találnak. Győződjön meg arról, hogy a tartalom releváns és könnyen érthető - az újságok egy nyolcadik osztályos olvasási szintet használnak, amely a leggyakoribb írástudási szint.

A nagyszerű metacímkék vonzzák a látogatókat az Ön webfejlesztéshelyére. A helyesen használt metacímkék megkönnyítik a keresőmotorok webfejlesztéshelyének helyes osztályozását. Ha nem rendelkeznek olyan jó metacímkékkel, amelyek jól leírják a webfejlesztéshelyet, akkor nem fog sok látogatót vonzani a webfejlesztéshelyére.

A webfejlesztésdizájnnal kapcsolatos összes információval kapcsolatban sokkal magabiztosabbnak kell lennie a témában. Függetlenül attól, hogy más emberek számára készült webfejlesztésoldalak készítésével vagy saját személyes üzleti törekvéseivel nyereséget nyer, a webfejlesztésdizájn remek hely a jó nyereség elérésére.